четверг, 27 июня 2013 г.

Базовий мезоцикл

Після втягуючого мезоциклу ми перейшли у фазу базового мезоциклу.
Він налічував два семиденних і один триденний відновлювальний мікроцикли. 
Ох і важко було...
В першому ударному мікроциклі прослідковувались вправи для розвитку швидкості, швидкісно-силових здібностей, швидкісної витривалості.
Навантаження характеризувались високою інтенсивністю і ударними об’ємами. Основне навантаження припадало на другий, третій, п’ятий і шостий день мікроциклу. В другому ударному в тренувальних заняттях збільшився вміст специфічних засобів, збільшується час на теоретичну підготовку, була проведена перша контрольна гра.
Закінчився базовий розвиваючий мезоцикл відновлювальним мікроциклом. Робота в ньому носила аеробну спрямованість, в основному це були вправи з малою інтенсивністю (що нас дуже порадувало): різноманітні ігрові вправи, стретчинг, рухливі ігри.
Базовий стабілізуючий розпочався семиденним ударним мікроциклом. Велику увагу було приділено розвитку швидкості і швидкісній витривалості як специфічними так і неспецифічними засобами.
На фоні великих тренувальних навантажень було проведено дві контрольних гри, в яких основний акцент робився на взаємодію гравців у різних четвірках.
Другий семиденний ударний мікроцикл характеризувався значними об’ємами фізичного навантаження, робота акцентувалась на розвиток швидкості, швидкісної витривалості, швидкісно-силових здібностей. Переважають специфічні засоби. Багато уваги приділялось теоретичній підготовці
Команда прийняла участь у кубку серед чотирьох команд, де провела дві гри. В даних іграх награвались четвірки, випробовувались різні схеми ведення гри.
Закінчився базовий стабілізуючий мезоцикл триденним відновлювальним мікроциклом.
Отож,  закінчився ще один етап підготовки і традиційно просимо заповнити наш опитувальник.

Комментариев нет:

Отправить комментарий